0PVP0 CLAN ***** FARIS SERVER
Main | Burbulu rinkimo kvestas - Forum | Registration | Login
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Burbulu rinkimo kvestas
SleeperisDate: Wednesday, 2010-02-24, 2:07 PM | Message # 1
Lieutenant
Group: Administrators
Status: Offline
Seductive Whispers (LVL 50; Town of Aden (Blacksmith Wilbert))
Кузнец Вилберт желает играть с вами в новую модную игру, но говорит, что для игры вам понадобятся бусинки. Вам нужно раздобыть их, чтобы начать играть.

1. Поговорите с Blacksmith Wilbert в кузнице Адена и возьмите задание.

2. Выбивайте итемы в Cemetry, Ancient Battleground, Fields of Massacre. Для одной игры нужно собрать 50 Spirit Beads.

3. Накопив минимум 50 бусин, вернитсь к Blacksmith Wilbert, чтобы играть.

Правила игры:
Когда вы скажете гному, что хотите играть с ним, просто кликайте по ссылке, чтобы тянуть карту, до тех пор, пока он не скажет вам, выиграли вы или проиграли. Если вы проиграли, то не получите ничего. Если выиграете, то можете или взять награду, или продолжить тянуть карты. Если вы отказывайтесь от предложенной награды и продолжите играть, то награда увеличивается. Вы можете попытать счастья получить более ценный приз, но, если в этом случае проиграете, то не получите ни его, ни то, что гном предлагал ранее.

Награда:
1 выигрышный раунд - 40,000а
2 выигрышных раунда - 80,000а
3 выигрышных раунда - 110,000а, EWD
4 выигрышных раунда - 199,000а, EWC
5 выигрышных раундов - 388,000а, 60% рецепт на B-grade weapon
6 выигрышных раундов - 675,000а, 1 кусок на B-grade weapon
7 выигрышных раундов - 1,284,000а, 2 EWB, 2 EAB
8 выигрышных раундов - 2,384,000а, 1 EWA, 2 EAA

FidoDate: Thursday, 2010-02-25, 3:34 PM | Message # 2
Lieutenant colonel
Gan daznai sis NPC megina zaisti logiskai,ir jo sekanti ejima galima speti.Gal tai mano subjektivi nuomone bet as darydavau taip :-) Pirma kart spaudi bent ka pvz man krito zirkles , tai sekanti raunda NPC pasirinks akmeni kad uzmusti mano zirkles-renkam poperiu, kitas jo bandimas bus zirkles-renkam akmeni.As taip gan daznai laimedavau, vienas nepatogumas kaip buna vienodi daiktai ir pirmas metimas,ten buna daugiausiai nesekmiu. Tai tik mano asmeniniaj pastebejimai is RuOffo gal ошу шк subjektivus :-)

SleeperisDate: Thursday, 2010-02-25, 4:24 PM | Message # 3
Lieutenant
cia ne toks kvestas..sumaisiai ji su evento kvestu..sitame negali nieko rinktis, tik pasirenti ar zaisi tpliau ar imo priza..jei zaidi toliau ir issitrauki geras kortas (randomu) tai pakyla lvl..ir pagereja prizas..

FidoDate: Sunday, 2010-02-28, 10:06 AM | Message # 4
Lieutenant colonel
Tikriausiai ji pakeite, mano laikais tai buvo toks kaip rasiau,ir adenu revardas uz ji budavo 1k :-) ,o daiktinius prizus jau duodavo kaip ir priklauso,as beveik visada imdavau EWC.Nes uz du pirmus raundus gautum tik 1k, EWD niekam nereikalingas,reiskias EWC :-)

• Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright MyCorp © 2026 Create a free website with uCoz